Healing

Energibalansering/Healing

Jag har en humanistisk grundsyn och en tro på människans inneboende styrka. Jag vill inte bara att du skall må bättre än vad du gör nu. Jag vill hjälpa dig att hitta din inre styrka som kan ge "plushälsa." Om bra kan bli bättre då är inte bra, bra nog.

Healing är en mjuk men ändå kraftfull behandlingsform som många har fått upp ögonen för. Det finns få behandlingsformer som är så djupt avslappnande och själfulla. Healing ökar din energi så att kropp och själ kan påbörja självläkning.

Du som har kronisk smärta kan bli hjälpt av våra behandlingar. Kronisk smärta beror ofta på hög grundspänning. Healing och avslappning hjälper dig att sänka grundspänningen och därmed minskar ofta smärtan eller också försvinner den helt.

Människan är en strukturell kemisk, psykologisk och andlig varelse. Det måste finnas en balans mellan dessa sidor. Healing är en mjuk men ändå väldigt kraftfull terapiform som arbetar med kroppens livsenergi, i Kina kallad Qi, i Japan Ki och i Indien Prana.

I healing arbetar man med kroppens subtila energier för att kunna upptäcka tidiga störningar och assistera kroppen till att återställa balansen. Healing säger sig inte kunna bota några sjukdomar utan endast återställa den så viktiga energibalansen så att kroppen och själen kan läka sig själv.

Healing hjälper dig att maximera din potential vare sig det är fysiskt, psykiskt eller andligt. En healer arbetar i likhet med t ex en akupunktör med kroppens energisystem som löper längs meridianer i hela kroppen och med chakrasystemet som är intimt förbundet med de endokrina körtlarna.

Olika sjukdomar är kroppens sätt att göra oss uppmärksamma på att det råder en brist och obalans i vårt system. Det kan vara både kroppsligt och själsligt

En healer arbetar med en kraftfull metod att med händernas hjälp överföra en starkt helande kraft. Det har vid vetenskapliga undersökningar visat sig att healing har en förmåga att öka kroppens hemoglobin samt öka kroppens "lugn och ro hormon" Oxytocin.

Väljer du att vara medskapare i ditt liv eller överlämnar du allt åt ödet?

Välkommen att boka en tid för behandling!

copyright © 2018 Per-Otto Sylwan. Webmaster: Per-Otto Sylwan